Uitrusting

HET TRIMBLE S6 TOTAAL STATION

Snel. Stil. Secuur. Het Trimble® S6 Totaal Station zet nieuwe standaarden voor deze woorden met een uitzonderlijk servo-systeem en hoeksensoren. Gebaseerd op 50 jaar ervaring in totaal station technologie, werd de Trimble S6 ontworpen met innoverende MagDrive™ servo technologie, beste van beste op het gebied van electronica en moderne communicatie protocollen. Het resultaat? Het meest geavanceerde Optische Totaal Station ter wereld!

VOLLEDIG GEINTEGREERD MEETSYSTEEM VOOR ULTIEME FLEXIBILITEIT

Trimble sensoren en controllers zijn ontworpen om naadloze integratie van GPS en optische systemen te ondersteunen. Het resultaat is een totaaloplossing die zo geavanceerd is dat het zeer simpel wordt. Alle functies, of het nu GPS dan wel optisch is, worden bediend door dezelfde controller en alle data zijn geïntegreerd in eenzelfde jobbestand. Dit betekent slechts 1 controller, 1 software, 1 interface en 1 jobbestand. Op die manier kan u controlepunten zetten met een Trimble GPS systeem en enkele momenten later deze controlepunten gebruiken met de Trimble S6. Simpelweg de controller loskoppelen van de GPS rover en deze bevestigen aan het totaal station … aan het toestel zelf of aan de valstok.

HET TRIMBLE R6 GPS GLONASS systeem

Het nieuwe Trimble R6 GPS-systeem omvat het gebruik van het gemoderniseerde GPS-signalen L2C (evenals L1 en L2) met een optie tot toevoegen van GLONASS voor snellere, meer consistente initialisatie in een verscheidenheid van omgevingen.

De Trimble R6 is een geïntegreerd ontvangersysteem met GPS-antenne, ontvanger en interne communicatie in een klein, robuust omhulsel. Het kan worden geconfigureerd met cellulaire modem voor comfortabele bediening met Trimble VRS ™ netwerken, of met UHF-radio voor RTK base / rover toepassingen.

Compatibel met een verscheidenheid van Trimble controllers en het veld- en kantoorsoftware, is de Trimble R6 flexibel, aanpasbaar en klaar voor een verscheidenheid van taken die een landmeter met een groeiend bedrijf kan eisen.

Kenmerken:

• krachtige RTK engine
• steunt op Trimble's Maxwell ontvanger technologie en voorzien van een geïntegreerde Zephyr antenne
• mogelijkheid tot opwaardering met R-Track technologie (GNSS ondersteuning)
• een ultralichte, kabelvrije en ergonomische behuizing die een minimum aan energie verbruikt
• radio-communicatie via GSM/GPRS of 450 MHz Rx/Tx radio.
• aansturing via Trimble TSC2 of CU controller met Trimble Survey Controller software